Alle bril- en lensdragers zijn welkom

Het is belangrijk dat u goed ziet. Twijfelt u daaraan, loop dan eens binnen bij Oogpassie. Wij kunnen u altijd verder helpen met deskundig advies.

Soms blijkt de keuze voor een bril achteraf niet helemaal de beste te zijn. Of u ervaart dat uw zicht in de praktijk net wat te wensen overlaat. Blijf daar niet mee rondlopen. U gebruikt uw zicht tenslotte iedere dag en de hele dag door! Uw ogen verdienen het om dag in dag uit comfortabel en scherp te kunnen zien. Daarnaast draagt goed zicht bij aan een ontspannen houding en ervaart u minder oogvermoeidheid.

In onze winkel zijn we voorzien van de laatste apparatuur om uw ogen te meten en controleren. Met een OCT-scan kunnen wij uw netvlies heel goed bekijken en beoordelen. Dit alles geeft een goed zicht op uw ooggezondheid én de minsterkte die u nodig heeft in uw brillenglazen. Ook wanneer u ergens anders uw bril heeft gekocht, kunnen wij u verder helpen. Wij hebben de allernieuwste technieken om alle nodige gegevens uit uw bril te halen.

Met passie voor ogen heeft Ronald al jarenlang ervaring als deskundig opticien, optometrist en contactlensspecialist. Hij kan u het juiste advies geven, rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden en voorkeuren. Jacqueline ziet hoe een montuur mooi aansluit op uw gezicht en door goed te luisteren naar uw wensen kan zij u perfect adviseren over welke bril en glazen goed bij u past. Dus ook als u niet tevreden bent over uw huidige bril of zicht, bent u bij ons van harte welkom. Het is onze passie om u het beste zicht te geven en u met plezier te laten kijken.