Heeft u ons een tijdje niet gezien?

Dat kan. Drie jaar geleden hebben wij onze winkel verkocht. En nu ziet u ons terug bij Oogpassie.

In de tussenliggende jaren hebben wij ons vak uitgevoerd op andere locaties. Zo bleef onze passie voor het brillenvak buiten uw zicht sluimeren. Maar er ontbrak iets. Vandaar dat wij toch weer zijn gestart met een geheel nieuwe, eigen winkel.

U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige oogzorg, professionele oogmetingen, topkwaliteit contactlenzen en een afwisselende en met zorg samengestelde collectie brilmonturen. We proberen altijd te zoeken naar die ene bril. De bril die een brede glimlach op uw gezicht tovert. De bril waarmee u heerlijk comfortabel kijkt, bij alles wat u doet. Of misschien wel de juiste lenzen, als dat uw voorkeur heeft. Zodat u in alle vrijheid kunt genieten van het beste en scherpste zicht.

Dit kunnen wij waarmaken door goed naar u te luisteren, in kaart te brengen wat uw behoeften zijn én door onze ervaring. We zien letterlijk wat bij uw gezicht past en kunnen aan de hand van onze moderne apparatuur én deskundigheid uw ogen met uiterste precisie opmeten en controleren. We houden zicht op eventuele veranderingen, zodat we bij twijfel, in overleg met u, kunnen beslissen of het zinvol is om verdergaand onderzoek te laten doen bij de oogarts.

U ziet het: onze passie voor ogen gaat ver en is nu, na drie jaar, voor u weer dichterbij dan ooit.