Kinderbrillen Groeiplan

Oogpassie is uw kinder­brillen­specialist in de regio. Met een keuze uit meer dan honderd modellen in alle prijsklassen kunt u altijd slagen voor uw zoon of dochter. Onze winkel heeft een speciale kinderbrillen afdeling. Ook voor glazen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de dunste glazen die door een nieuw, speciaal proces tot 60% vlakker en dunner gemaakt kunnen worden. De vergroting (plusglazen) en verkleining (minglazen) van de ogen wordt tot een minimum beperkt. Tevens is het mogelijk om een extra dun slijpproces op de brillenglazen toe te passen. Wij hechten grote waarde aan de bescherming van kinderogen. Iedereen in het Oogpassie Kinderbrillen Groeiplan heeft de mogelijkheid om een UV-bescherming op de glazen te krijgen, zodat kinderogen met grote pupillen beschermd worden tegen schadelijke UV-straling.

Wat zijn uw voordelen?

  • De oogmeting is gratis. 50% korting op het montuur. 
  • 50% korting geldt op elke volgende aankoop, zoals een reservebril, sportbril of zonnebril op sterkte. 
  • 50% korting op onderdelen van het montuur bij beschadiging, binnen twee jaar na aankoopdatum. 50% korting op de aankoop van glazen inclusief hardingslaag en UV-filter. 
  • 50% korting bij vervanging van glazen in verband met beschadiging of verandering van sterkte.
  • Kleine reparaties zijn gratis.
  • Onderhoud is gratis.
  • Gratis bijstellen. 
  • Bij omschakeling van een bril naar contactlenzen kan het lidmaatschap direct worden omgezet in een contactlenzenplan.

Myopie Management

Steeds meer kinderen ontwikkelen een vorm van bijziendheid, ofwel myopie. Op latere leeftijd kan myopie leiden tot ernstige oogproblemen. Daarom houden we bij Oogpassie de ontwikkeling van myopie scherp in de gaten. Er zijn speciale brillenglazen en lenzen waarmee we de myopie kunnen afremmen. Dit bevordert de gezondheid van kinderogen en houdt ze ook in de toekomst scherp.

Brillenonderhoud

Om stof en vuil te verwijderen is het aan te bevelen de bril voor het reinigen even af te spoelen met lauw water. Eventueel kan het schuim van een neutrale handzeep gebruikt worden. Glasreinigers of andere schoonmaakmiddelen kunnen de beschermlaag van de brillenglazen of het montuur aantasten. Tissues of kledingstukken laten vezels en stofdeeltjes los en dat veroorzaakt krassen. Reinig de glazen altijd met de meegeleverde spray en het brillendoekje van Oogpassie.

Op- en afzetten & neerleggen

Wij adviseren om de bril altijd met twee handen tegelijkertijd op en af te zetten om scheefstand te voorkomen. Leg de bril, ingeklapt met de glazen omhoog, weg. Als de bril een tijdje niet gebruikt wordt, bewaar deze dan in een brillenkoker.

Garantie en service

Oogpassie zal alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat uw kind een kwaliteitsproduct ontvangt, waarmee hij of zij de komende jaren zo optimaal mogelijk kan zien. Ook na uw aankoop kunt u blijven rekenen op onze vertrouwde service en bieden wij de best mogelijke zorg.