Oogzorg met passie

De gezondheid van uw ogen is ontzettend waardevol. Om die te blijven waarborgen bieden wij in onze winkel deskundige oogzorg aan. Dit biedt veel voordelen.

Optometrie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met de gezondheid van de ogen. Ronald is als optometrist opgeleid om het gezichtsvermogen en de gezondheid van uw ogen te onderzoeken en te beoordelen. Door dit specialisme aan te bieden in onze winkel, hoeft u minder ver te reizen voor een oogcontrole. Ook is de wachttijd kort en zorgen we ervoor dat het ziekenhuis niet wordt belast door onnodige verwijzingen.

U kunt bij Ronald een afspraak maken voor een uitgebreid oogonderzoek. Daarbij wordt gekeken naar oogdruk, oogsterkte en de gezondheid van uw ogen. Bij klachten is het sowieso verstandig om een bezoek te brengen aan de optometrist. Oogziekten zoals glaucoom, staar, maculadegeneratie en oogproblemen door bijvoorbeeld diabetes kan Ronald vroegtijdig detecteren. Dit helpt verdergaande oogbeschadiging te voorkomen. Bent u boven de 45 jaar of komen er oogziektes voor in de familie, dan is het aan te raden uw ogen preventief te laten onderzoeken. Ronald kan uw ooggezondheid blijven monitoren door een jaarlijkse controle. Mochten er redenen zijn voor verder onderzoek of behandeling, dan verwijzen wij u door naar de oogarts.

Ervaart u klachten of maakt u zich zorgen om uw ooggezondheid? Maak gerust een afspraak, u kunt bij ons snel terecht. Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw ogen. Kies voor oogzorg met passie, dicht bij huis.