Kom langs voor onze uitgebreide oogmeting

In het najaar is goed zicht extreem belangrijk. De laagstaande zon, schemer, mist en regen geven verminderd zicht in het verkeer. Zijn uw ogen daarop voorbereid? Tijdens onze oogmeetmaand bieden we u een gratis uitgebreide oogmeting inclusief netvliesscan en fundusfoto aan t.w.v. 79 euro.

Een oogmeting is een oogmeting. Dat denkt u wellicht. Maar er zijn toch wel een paar belangrijke zaken waar een goede oogmeting aan moet voldoen. Oogpassie heeft de expertise in huis om uw ogen zeer nauwkeurig op te meten. Deskundigheid en ervaring dragen bij aan de juiste beoordeling van uw zicht.

Misschien denkt u: ‘ik zie nog prima.’ Maar uw zicht kan ongemerkt wat zijn verminderd. Door dit juist nu te controleren, bent u goed voorbereid op alle weersomstandigheden. De gegevens van onze revolutionaire oogmeting kunnen worden vertaald naar nieuwe brillenglazen waarmee u nog beter en scherper kunt zien.

Er zijn brillenglazen die u zowel overdag als ’s avonds het beste zicht bieden. U heeft minder last van hinderlijke schitteringen door een nat wegdek of tegemoetkomende voertuigen. Dit geeft uw ogen veel meer rust, zodat u ontspannen en zelfverzekerd op weg bent. U kunt dus kiezen voor een antireflectie coating, maar heeft u juist behoefte aan beter zicht binnenshuis of op het werk, dan zijn computerglazen of een leesglas ook fijne opties. Het gaat erom dat u altijd en overal kunt genieten van het beste zicht. Onze oogmeetmaand duurt tot 31 oktober.